Rappelő szuperhősök

2019.10.14. 16:37

Joker garázdálkodott Székesfehérváron! Új klipet forgatott Stephco

Sötét, szókimondó, talán kicsit ijesztő is. A székesfehérvári Mounier Stephane nem akármilyen zenével lepte meg a közönséget!

feol.hu

Gyilkos tekintet rendben, indulhat a felvétel!

Fotó: Karácsonyi Bence

Portálunk felületén már többször foglalkoztunk a fehérvári művésszel, aki rendkívül sokat tett a magyar hiphop népszerűsítéséért, nem mellesleg hazánk történetének első Felföldi Masters bajnoka is lett szeptemberben.

Stephco legújabb dalával a képregények világába invitálja a hallgatót, melyhez nemrégiben videoklipet is forgatott a megyeszékhely több pontján. A zene, illetve a kisfilm titkairól faggattuk.

Miért pont Joker? Nagy képregény rajongó vagy?

– Bala barátom elkészítette a Batman lakótelepi rapjét, és én lereagáltam a Jokerrel. Az egyik inspiráció az volt, hogy tavaly a feleségem elmaszkírozott Jokerré, ami nagyon jól sikerült, és úgy voltunk vele, hogy a klip kedvéért ezt újra elkészíti. Picit össze is akartuk/juk fűzni a két számot, lévén a történetük kapcsolódik a DC univerzumban.

Mindig szerettem a képregényeket, főleg gyerekkoromban, de sohasem voltam fanatikus. Persze azért az összes szuperhősös blockbuster-t megnéztem.

Mounier Noémi ismét Jokerré maszkolta férjét
Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

Mennyi időt vett igénybe a szöveg megírása, felvétele, a klip létrehozása?

– Az az igazság, hogy most ez egy gyors folyamat volt, mivel bevallom szerettük volna picit kihasználni a Joker film körüli hype-ot, így körülbelül az egész meg volt pár nap alatt. Sőt Bala, nagyjából az úton hazafelé megírta a szövegét. Ebből is látszik az íráshoz mennyire fontos az inspiráció. Van, amikor megvan órák alatt, van, amikor rajta ülsz a szövegen egy hetet.

Gyilkos tekintet rendben, indulhat a felvétel!
Fotó: Karácsonyi Bence

Kikkel dolgoztál együtt? Állandó csapatod van vagy új emberek segítettek?

– A közös munka a zenében természetesen Smithmusix barátommal készült, Batman szerepében, mint említettem Bala, a klipet Elekes Gergő függetlenfilmes barátunkkal együtt készítette Zero Pixel, a rendezést, mint mindig, magam vállaltam. Meg kell említenem még a szereplőket, Vass István barátomat, az első klipes KillT-et, illetve a népszerű magyar női rappert Lil G-t. Joker autóját a háttérben Horacek Bálint biztosította.

Mik a jövőbeli terveid?

– Szeretnék egy albumnyi zenét összerakni, természetesen klipekkel párosítva, ami egy hosszabb folyamat, illetve egyéb projektek is vannak születendőben, mint a Faterok a porondon, ami tavaly találtam ki. Felkértem azokat a rapper, MC barátaimat, akik a karrierjük során szülővé váltak, hogy pár sorban fejtsék ki az apaság örömeit. Ennek a klipnek a premierje a jövő hétre várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában