Gratulálunk!

2019.03.31. 12:40

Ferenczy-Nagy Bogi lett a legjobb énekesnő a Fülesbagoly Tehetségkutatón

Tíz színvonalas produkciót láthatott, hallhatott szombaton a könnyűzenei verseny zsűrije.

Bokros Judit

A 21 Gramm Akusztik énekese Ferenczy-Nagy Boglárka

Harmadszor rendezték meg a kisvárosban a Fülesbagoly Tehetségkutatót, amelyre hazai és határon túli magyar zenekarok, előadók jelentkezését várták, meghatározott feltételek mellett. A zsűri az előzetesen beküldött felvételek alapján választotta ki azt a tíz döntőst, akik felléphettek szombaton a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. Közöttük volt a fehérvári 21 Gramm Akusztik is.

A versenyt végül a jazz, pop, r'n'b stílusban zenélő budapesti Margo nyerte, amelyet jó dalokat szerző csapatnak neveztek. Az együttes nyereménye sok egyéb mellett egy FEZEN-fellépés. Második helyen végzett a jazz-rockos Moped Loewen, a harmadik a progresszív rockban nyomuló Marcello's Mistical Mind lett.

A nyertes Margo zenekar
Fotó: Csányi Krisztina

A 21 Gramm Akusztik sem panaszkodhat, énekesnőjük, Ferenczy-Nagy Boglárka a legjobb énekesnő díját érdemelte ki, illetve a csapat fellépési lehetőséget kapott a Honeybeast előtt.

A 21 Gramm Akusztik énekese Ferenczy-Nagy Boglárka a legjobb énekesnő díjat kapta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában