Kultúra

2016.10.24. 16:00

Caramel: Az örök maximalista

Székesfehérvár - Az ország egyik legnépszerűbb énekese, Caramel hódította meg az Alba Regia Sportcsarnok közönségét szombaton este.

Laci Patrícia

A Fonogram-díjas énekes Molnár Ferenc, ismertebb nevén Caramel volt a szombat este fénypontja az Alba Regia Sportcsarnokban. A művész és zenekara másfél órás koncertet adott a lelkes rajongóknak, a show-t pedig mi is megnéztük.

Fotó: Koppán Viktor Dávid

A produkciót nem színesítették háttértáncosok vagy kivetítőn megjelenő vizuális effektek, amelyek nélkül a mai világban sok popelőadó már képtelen fellépni. Caramel koncertje tényleg csak a zenéről szólt. A művész profizmusa és igényessége tökéletesen tükröződött, az éneklésében nem lehetett hibát találni, emellett a zenekarának tagjai is a legtöbbet hozták ki magukból. Caramel végig kommunikált a közönséggel, a színpadon ugyanazt a kedves, mosolygós és szerény embert láthattuk, mint a televízióban. A népszerű előadó koncert közben még személyes történeteket is megosztott, beszélt a nehéz gyerekkoráról és a feleségéről is. Caramel a dalairól is elmondott néhány érdekességet, például a 2010-ben kiadott Lélekdonor című szám egyfajta fordulópontot jelentett a művész életében.

A zenész szerint anno sokan támadták őt szerelmes dalai miatt, ám Caramel úgy érzi, mivel a szerelem végtelen, így mindig fel lehet dolgozni ezt a témát.

A koncert alatt a legnagyobb Caramel-slágerek csendültek fel. A repertoárban helyet kaptak a régi klasszikusok, például a Jégszív, sőt a zenész legújabb, Elzárt övezet című muzsikájára is tombolhattak az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!