Kultúra

2015.01.05. 16:15

Bálint napon Szeretni kell

Székesfehérvár - A Vörösmarty Színház jubiláló színésznője, Závodszky Noémi február 14-én újra bemutatja Szeretni kell, ennyi az egész című műsorát. A Bálint napra hangolt előadás remek szórakozást ígér.

dr. Szabó Zoltán

A Vörösmarty Színháznak 1995 óta van saját társulata: Závodszky Noémi azóta tagja a fehérvári színháznak. Ennek apropóján született a Szeretni kell, ennyi az egész című jubileumi műsor: december 14-én a színésznő szívének kedves jeleneteket és dalokat adott elő kollégáival a nagyszínpadon.

Závodszky Noémi 1995 óta tagja a színház társulatának
Fotó: Koppán Viktor

Tűzkő Sándorral a Finito és a Bor, mámor, szerelem egyik jelenetét, Buch Tiborral az Ibusár kettősét, míg Hirtling Istvánnal az Illatszertár Asztalos- Balázs párosát játszották el, de Kozáry Ferenc és Miller Zoltán is énekelt-táncolt az esten. Néhány monológ is elhangzott Závodszky Noémi előadásában: míg a színésznő a Stuart Mária Erzsébeteként komoly volt és hideg, addig a Plazma Rékájaként az egész nézőteret nevetésre késztette. Az est házigazdája Horváth Péter, a Vörösmarty Színház egykori művészeti vezetője volt. Február 14-én tehát újra láthatja a közönség az előadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!