Kultúra

2006.07.05. 02:28

A Szalon újra várja a műveket

Ahogyan az elmúlt években, az idén is képző-, ipar és fotóművészeti alkotásokat várnak a Fehérvári Szalon kiállítására a szervezők, Fehérvár önkormán ...

Mórocz Zsolt

Ahogyan az elmúlt években, az idén is képző-, ipar és fotóművészeti alkotásokat várnak a Fehérvári Szalon kiállítására a szervezők, Fehérvár önkormányzata, a Városi Képtár és a Szent István Király Múzeum. A pályázat ezúttal is nyilvános minden Székesfehérváron élő vagy a városban dolgozó alkotó pályázhat. Egy-egy művész két különálló alkotást vagy egy, legfeljebb három darabból álló sorozatot adhat be. A pályaművek közül a független szakmai zsűri választja ki azokat, amelyeket érdemesnek tart arra, hogy szerepeljenek a kiállításon, és a zsűri ítéli oda a díjakat is. A beadás és a kiállítás helyszíne a Szent István Király Múzeum Országzászló téri épülete. Itt lehet beadni a pályaműveket augusztus 31-én, csütörtökön és szeptember 1-jén, pénteken 10 és 18 óra között. A tárlat megnyitója és a díjak átadása szeptember 9-én, szombaton 11.30 órakor lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!