kiállítás, koncertek

2019.08.22. 08:15

A Kormorán is itt lesz a 20. Aranybulla Művészeti Napokon

Az öreghegyi eseményen ezúttal is kiállítás nyílik meg, és lesznek koncertek is.

Bokros Judit

A sajtótájékoztatón Haas András, Östör Annamária és Kiss Dorottya ajánlotta a figyelmünkbe a művészeti napokat

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A 20. Aranybulla Művészeti Napok sajtótájékoztatóján Östör Annamária önkormányzati képviselő hangsúlyozta: a belvárosi, augusztus 20-ához kapcsolódó programok után ez a rendezvény mindig is csöndesebb ünnep volt. Ezúttal sem lesz ez másként, így az Öreghegyi Közösségi Házban most is családiasabb körülmények között kapcsolódhatnak ki a fehérváriak. Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója kiemelte, hogy nagy hagyományú rendezvényről van szó, amelyet az egykori igazgató, Tóth István indított el.

A sajtótájékoztatón Haas András, Östör Annamária és Kiss Dorottya ajánlotta a figyelmünkbe a művészeti napokat
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Az augusztus végi programokkal még az iskolakezdés előtt igyekeznek tartalmas időtöltést kínálni. Haas András, a közösségi ház vezetője felhívta a figyelmet arra, hogy minden rendezvény ingyenes. A közönség augusztus 23-án 18 órakor Horváth Levente sepsiszentgyörgyi festőművész kiállításának megnyitóján vehet részt, majd aznap 20 órától a Kormorán együttes ad koncertet. Másnap 20 órától Varga Miklós és a Band lép föl.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában