Bemutatkozási lehetőség

2018.05.16. 08:30

A Bory Jenő Általános Iskola legjobb idei alkotásaiból nyílt kiállítás

Nagy lehetőség a Bory Jenő Általános Iskola diákjai számára, hogy egy jelentős kiállításon mutathatják meg a tanév közben készített munkáikat. A Szabadművelődés Háza ugyanis minden esztendőben lehetőséget biztosít számukra egy kiállítás keretében. 

S. Töttő Rita

Szakál Antal, az intézmény –mondhatni –„udvari festője” nyitotta meg a tárlatot

Fotó: Koppán Viktor/ Fejér Megyei Hírlap

Több évtizedes hagyomány A Szabadművelődés Házában, hogy a Bory Jenő Általános Iskola művészeti tagozatos diákjainak munkáiból tárlatot rendeznek minden májusban. Idén sem volt ez másként: a „borys” diákok grafikái, agyagból készített térbeli munkái ezúttal is egy hónapon keresztül mutatják meg, milyen jelentős kreatív munka folyt az iskola berkein belül. Sándorfi Gergely igazgató mellett Szakál Antal, az intézmény mondhatni „udvari festője” nyitotta meg kedden a tárlatot, amely több szempontból is fontos a gyerekeknek.

Szakál Antal, az intézmény –mondhatni –„udvari festője” nyitotta meg a tárlatot
Fotós: Koppán Viktor/ Fejér Megyei Hírlap

A tárlat ugyanis egy olyan bemutatkozási lehetőség a diákoknak, amelynek súlya és jelentősége van. A megnyitón is így fogalmaztak: többet jelent ez annál, minthogy az iskolában kiteszik a falra a legjobbak alkotásait. A megnyitón minden évfolyamból kiválasztották a legjobbat, akit díjjal ismertek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában