Kultúra

2015.07.05. 14:45

Hegedűs 2 különböző tárlatokon

A székesfehérvári alkotó, Hegedűs 2 László különböző tárlatokon szerepel munkáival, nemrégiben pedig fotóalbumát mutatták be egy bécsi könyvfesztiválon.

Szabó Zoltán

Hegedűs 2 László a műcsarnokbeli kiállításán is bemutatott, 40 darabból álló képsorozatával vesz részt a július 12-től augusztus 15-ig nyitva tartó Genovai Biennálén, melyet az Art Commission olasz kulturális szövetség, a genovai Palazzo Ducale-ban rendez meg olasz és magyar képzőművészek részvételével. Az alkotó a budapesti Műcsarnokban, az Itt és most című képzőművészeti seregszemlén is jelen van, ahol székesfehérvári művészként öt munkájával szerepel az elmúlt tíz esztendő magyar képzőművészetét áttekintő tárlaton, amely július 19-ig még látható. A Bécsben megrendezett, Vienna PhotoBook Festivalon pedig a Magyar Fotográfiai Múzeum által kiadott fotóalbumával vett részt, melyhez Esterházy Péter írta a bevezetőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!