Külföld

2008.11.15. 18:23

Virtuális viszony miatt válóper

<b>Nagy-Britannia</b> - Az interneten kezdődött és ott is ért véget egy brit pár közös élete. Ennek oka az, hogy az asszony virtuális alteregóját a férfié rendszeresen csalta egy örömlánnyal, akit egy amerikai nő kreált magának.

nincs nev

Az asszony beadta a válópert a virtuális házasságon kívüli viszony miatt. A házaspár 2003 májusában interneten keresztül ismerkedett meg egymással, majd 2005 júliusában összeházasodtak a valóságban. Később természetesen a Second Life weboldalon is tartottak egy esküvőt, ahol úgymond egy „második életet” alakíthat ki magának az ember.

A férj és a feleség a házasságkötés(ek) után virtuális alteregóik révén már több időt töltöttek egymással, mint a valódi életükben. 

Aztán kiderült, hogy a férj nemcsak feleségének udvarolt ilyen módon, mivel a gyanakvó feleség felfogadott egy virtuális detektívet. Általa sikerült kompromittáló helyzetben rajtakapni férjét egy virtuális prostituálttal, akinek a valóságban azt mondta, házasságának már vége. A feleség beadta a válókeresetet, de az igazi bíróságon – írja az Index.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!