Külföld

2009.10.09. 08:59

Újra színpadon az Aerosmith

Újra a színpadon az Aerosmith - a legendás rockegyüttes alig két hónappal azután tér vissza, hogy le kellett állítani észak-amerikai turnéjukat, mert az énekes Steven Taylor válltörést szenvedett, amikor leesett a színpadról.

feol.hu

A bostoni székhelyű együttes jövő héten az amerikai szoftveróriás, az Oracle rendezvényén lép fel San Franciscóban. "Az Aerosmith telitalálat" - nyilatkozta a társaság szóvivője, Karen Tillman.
A 61 éves Tyler augusztus 5-én, egy dél-dakotai motorostalálkozón tartott koncert közben esett le a pódiumról. Bal válla eltört, fejét húsz öltéssel varrták össze.
Úgy tűnik, rájár a rúd a rockikonra: tavaly májusban rehabilitációs központba kellett vonulnia, hogy teljesen felépüljön komoly lábműtétei után, idén pedig tüdőgyulladásban szenvedett.
A többek között a Dream on, a Sweet Emotion és a Back in the Saddle című slágereket jegyző banda még október folyamán kétszer Hawaiin is fellép majd.
Semmi sem biztos azonban az együttes háza táján. Joe Perry, az Aerosmith szólógitárosa szerint Tyler balesete óta nem beszélt a banda tagjaival. Közben Perry nem tétlenkedik: koncertkörúton népszerűsíti legújabb, Have Guitar Will Travel című szólóalbumát.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!