Külföld

2012.10.04. 06:28

Ötcsillagos luxushotel tyúkoknak (videóval)

Ötcsillagos luxusszállót nyitott tyúkoknak és csirkéknek egy nő Nagy-Britanniában, Kentben.

MTI

Julie Smith a Fowlty Towers nevet adta létesítményének, amely egy brit tévésorozat, a Fawlty Towers (Waczak Szálló) címének parányi, ám a valóságot jobban fedő ferdítése, mivel a fowl baromfit, szárnyast - is - jelent.

A luxustyúkól baráti indíttatásra és buzdításra született. Smith több ismerőse is tart otthonában "öltyúkot", ám vakációzni nem akarja magával vinni, viszont otthon nem tudja kire bízni. Mivel Smithnek amúgy is van 13 baromfija, rendre elvállalta a felügyeletet szívességből, idővel azután meglátta az egészben az arany tojást tojó tyúkot és üzleti alapra helyezte a dolgot.

Szállodájában a vendég baromfik teljes ellátást kapnak és nem ketrecben sínylődnek, hanem szabadon járkálhatnak a garantáltan rókabiztos kerítéssel övezett kertrészben. Kimenő is van: Smith megsétáltatja és még kocsmázni is elviszi őket - adta hírül a brit Metro újság, de arra nem tért ki, hogy mennyibe kerül egy éj a baromfihotelban.

Videó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!