Külföld

2008.10.29. 16:22

Neje kokainadóssága végezhetett a horvát laptulajdonossal

<b>Horvátország</b> - Nem kizárt, hogy a dílerek végeztek Ivo Pukaniccsal, mert nem volt hajlandó válófélben lévő kokainfüggő neje tartozását rendezni. Az is lehet, hogy egy szerb maffiózó, vagy egy horvát tábornok rendelte meg a gyilkosságot.

nincs nev

Az Index szerint a szerb maffiózó illetve  az ötmilliós rablással vádolt tábornok azért lehet gyanúsított, mert mindkettejüket Pukanic lapja, a Nacional buktatta le. Így a horvát rendőrség három szálon folytatja a nyomozást a horvát hetilap tulajdonosa, illetve a lap újságírója, Niko Franjic gyilkosai után. 

A lap értesülései szerint a rendőrök a legvalószínűbbnek azt tartják, hogy Pukaniccsal drogkereskedő maffiózók végeztek. A dílerek a laptulajdonos feleségének ügyvédjén keresztül léptek kapcsolatba vele, tőle követelve a tartozásokat.

 Mivel nemet mondott, valamint az ügyészségnek is szólt, ezért megkísérelték lelőni. A merénylet nem sikerült, de lehet, hogy ők próbálkoztak másodszor - ezúttal sikerrel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!