Külföld

2012.01.06. 16:12

Megfulladt a kislány, míg az anyja Skype-on beszélgetett

Azzal vádolnak egy norvég nőt, hogy egy vödör vízben megfojtotta egyéves kislányát, és mindezt élőben végignézte a nő barátja a Skype-on keresztül.

feol.hu

A nő azt állította a kiérkező mentősöknek, hogy a kislány véletlenül esett a vízzel teli vödörbe, míg ő pár percre nem figyelt oda, mert barátjával videótelefonált a Skype-on. A gyermeket eszméletlen állapotban találták a mentősök, de megmenteni már nem tudták, másnap meghalt.

Miután gyilkosság vádjával letartóztatták az anyát, megváltoztatta vallomását. Azt állította, hogy a barátja utasította arra, hogy gyermekét a vízbe fojtsa. Ő csak meg akarta büntetni, mert nem fogadott szót neki. De a férfi „Csináld!” utasítására túl sokáig tartotta a vízben a gyermek fejét, aki emiatt megfulladt.

A nőt előzetes letartóztatásba helyezték, a férfi ügyében pedig felvették a kapcsolatot a brit hatóságokkal. A nő másik, ötéves kisfiát elvették az anyjától. A gyermekek édesapja megdöbbent a hír hallatán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!