Külföld

2009.08.04. 07:32

Massa megérkezett Brazíliába - kórházba szállították (fotóval)

Sao Paulo - Megérkezett Brazíliába Felipe Massa, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén sérült meg súlyosan.

feol.hu

A 28 esztendős Ferrari-pilótát és várandós feleségét, Raffaelát szállító repülőgép helyi idő szerint hétfőn este landolt a város nemzetközi repülőterén, ahonnan Massát egy helikopterrel szállították az Albert Einstein kórházba. A versenyzőt előreláthatólag legalább két napig megfigyelés alatt tartják majd, mielőtt hazaengedik.

Massa megérkezésekor nem kívánt nyilatkozni, csak annyit mondott az újságíróknak: "később minden kérdésre válaszolok, egyelőre szeretném magam kipihenni".
    
A tavalyi világbajnokság ezüstérmese a hungaroringi időmérőn szenvedett súlyos balesetet, amikor fejen találta az előtte haladó Rubens Barrichello autójáról leszakadt rúgó. A pilótát koponyasérüléssel szállították az Állami Egészségügyi Központ Pap Károly utcai intézményébe, ahol megműtötték. Massa végül egy hét lábadozás után, hétfőn hagyhatta el a budapesti kórházat.




Fotó, forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!