Külföld

2008.10.17. 15:16

Horrormúzeum Bangkokban

<b>Bangkok</b> - Eltorzult magzatok formaldehidben és kivégzett gyilkosok múmiái láthatók többek között egy thaiföldi múzeumban. Félelemmel teljes undorral ugyan, de egyre többen felkeresik a "Horror Házát".

nincs nev

A borzongató kiállítást diákok és turisták látogatják. Anyagát a Sziriradzs kórház kórbonctani osztálya állította össze. Megtekinthető például a kínai származású pszichopata, Sze-Ouj (Si-Oui) viaszos múmiája. A sorozatgyilkos férfi miután megölte a gyerekeket, megette őket. 

Öngyilkosságokról és halálos balesetekről készült megrendítő fényképek is részei a kollekciónak. A külföldiek ennek ellenére, vagy épp ezért egyre nagyobb számban keresik fel a kiállítást, ami a legszebb templomok társaságában kapott helyet. 

A kiállítást eredetileg fiatal orvosok oktatására hozták létre, azonban bárki megtekintheti 40 batért (232 Ft). Azzal azonban minden látogatónak számolnia kell, hogy az ott látottakat nehezen veri ki a fejéből - írja az 5Perc Magazin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!