Külföld

2009.08.03. 17:05

Horror Temesvárott: feltrancsírozták az idős férfi holttestét az orvostanhallgatók - nem fizetett a szexért?

Bukarest - Ötven késszúrással ölték meg, majd feltrancsírozták azt a 65 éves férfit, akinek holttestét a temesvári orvosi egyetem diákkollégiuma előtt parkoló gépkocsija csomagtartójában találtak meg.

feol.hu

A román média hétfői beszámolói szerint a rendőrök egy 20 éves lányt és a egy vele egyidős fiút, a lány állítólagos barátját gyanúsítják a kegyetlen bűncselekmény elkövetésével. Feltételezésük szerint a 65 éves férfit azért ölte meg a fiú, mert az nem akart fizetni a lány szexuális szolgáltatásaiért.
    
A diákkollégium egyik szobájában elkövetett gyilkosság után a tettesek levágták a holtest végtagjait, majd a különböző testrészeit lecipelték az áldozatnak az épület előtt álló gépkocsijához. Elhelyezték a csomagtartóban, de a kollégium kapusa felfigyelt a jármű melletti vérnyomokra, és értesítette a rendőrséget.
    
Az orvostanhallgató lányra és a fiúra tereli a gyanút, hogy a holttest feldarabolását meglehetősen nagy szakértelemmel végezték el.

Nem sokkal később azonosították egyiküket. A húszéves diák elvágta ereit, amikor a rendőrség rátörte az ajtót egy tömbházlakásban. Kórházba szállították, jelenleg nincs életveszélyben. Raul Sergiu Florea vallomása szerint barátnője ölte meg a férfit, miután az nem akarta kifizetni az orális szex ellenében ígért 500 eurót. Azt állítja: a lány egy konyhakéssel többször is megszúrta az idős férfit - mutatta az RTL híradója.

A húszesztendős, másodéves orvosi egyetemista diáklány vasárnap reggel adta fel magát a rendőrségen. Vallomása ellentmond társa állításainak, a lány szerint barátja ölte meg a férfit, őt pedig arra kényszerítette, hogy a holttest elrejtésében segédkezzen.

Az áldozat holttestének felboncolásakor az orvosok megállapították: a szívét ért szúrás okozta a halálát. Az orvosok szerint ez volt a végzetes szúrás, már jó ideje halott lehetett, amikor nekiláttak feldarabolni.



Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!