Külföld

2009.08.10. 15:52

Eltemették Jacksont?

FMH - Egy brit lapértesülés szerint minden ceremónia nélkül, titokban eltemették Michael Jacksont, a június 25-én elhunyt popbálványt.

feol.hu

A Daily Mirror szerint csak annyit tudni, hogy az énekest a Hollywood Hills-i Forest Lawn elittemetőben helyezték végső nyugalomra, de hogy melyik parcellában, azt a hozzátartozókon és a temetőigazgatóságon kívül senki sem tudja. A londoni újság közelebbről meg nem nevezett temetői forrásra hivatkozik. Eszerint a család sírgyalázástól tartva titkolja a sír pontos helyét, és ha a rajongók netán kinyomozzák, hol nyugszik bálványuk, elképzelhető egy más helyen való újratemetés is.
Az amerikai sajtóban korábban azt találgatták, hogy az 50 évesen, mindmáig tisztázatlan körülmények között elhunyt popénekest talán az 1990-ben 83 évesen megboldogult nagyanyja közelében helyezik végső nyugalomra, de szóba kerültek a temető más csendes zugai és több mauzóleum is. 
A People című amerikai társasági magazin viszont úgy tudja, hogy a temetés még nem történt meg. 
A július 7-i nyilvános búcsúztatás után Jackson koporsóját ismeretlen helyre, a rendőrség szerint egy temetőbe szállították, de állítólag nem a Forest Lawnba. A hozzátartozók ugyanakkor előzőleg ebben a sírkertben tartottak szűk körű gyászszertartást.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!