Külföld

2009.10.10. 13:56

Döbbenetes tragédia: magával és a zajos szomszédokkal is végzett egy férfi

FMH - Megölte hangoskodó szomszédjait - négy embert, köztük egy terhes nőt - szombatra virradóra egy férfi a Párizs közeli Rancyban, majd önmagával is végzett.

feol.hu

A France 2 közszolgálati televízió tudósítása szerint a négyemeletes társasházban gyakori volt a veszekedés a földszinten lakó 55 éves, egyedülálló férfi és az egyik első emeleti lakásban élő fiatal pár között. A férfi korábban panaszt is tett a rendőrségen a szerinte túl hangos szomszédok miatt.
Péntek este vendégek voltak a párnál, amikor éjfél körül a férfi egy 9 milliméteres pisztollyal a kezében becsöngetett, s  rálőtt a lakásban tartózkodó négy, harminc év körüli felnőttre, de a két gyermeket nem bántotta. Hárman a mentők kiérkezése előtt életüket vesztették, egy héthónapos terhes nőt még élve találtak, de nem sokkal később ő is meghalt.  
A rendőrök 15 töltényhüvelyt találtak a helyszínen: az ajtót nyitó férfit négy lövéssel ölte meg szomszédja, a terhes nőt két lövedék érte, a másik két áldozat a fejébe kapta a golyót.
A vérengzést követően a férfi bezárkózott a lakásába, majd a rendőrség kiérkezésekor maga ellen fordította fegyverét, és öngyilkos lett. 
A környéken lakók elmondása szerint a hónapok óta tartó vitatkozásokat követően a helyzet azután mérgesedett el a szomszédok között, miután a nyugodt és távolságtartónak ismert férfi panaszt tett a rendőrségen a pár ellen.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!