Külföld

2008.10.30. 20:40

Diego Maradona visszatér

<b>Argentína</b> - <em>Diego Maradona</em> visszatér, de nem is akárhogyan. Ő lesz az argentín válogatott szövetségi futballkapitánya a következő, 2010-es világbajnokságig.

nincs nev

Az egykori futballsztárt hivatalosan jövő kedden nevezik ki, bár csütörtökön, a 48. születésnapján jelentették be a hírt. 

Ennek nem mindenki örül, hiszen sokak szerint hiba ilyen poszthoz juttatni a köztudottan nehezen kezelhető sportolót. Egyik rajongója nyilatkozata alapján viszont azért jó, hogy ő a kapitány, mert a játékosok így úgy érezhetik, hogyha cserbenhagyják csapatukat – vele együtt Maradonát -, akkor egész Argentínát cserben hagyják. 

Maradona nem érti, miért támadják. Tudja, hogy sokan kétségbe vonják a szakmai hozzáértését, amit már csak azért is viccesnek tart, mert nagyjából húsz évet húzott le a futballpályán. Reméli, hogy keddig, a kinevezéséig semmi nem jön közbe – láthattuk nyilatkozatát az m1 esti Híradójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!