Külföld

2008.11.18. 08:01

Ausztrál Párt a Szexért

<b>Ausztrália</b> - Új politikai párt, méghozzá szexpárt alakult Ausztráliában. Az Ausztrál Párt a Szexért (ASP) védelmezi majd az ausztrál társadalomban a szexet.

nincs nev

Az ASP aktivistái között vannak az ország szexiparának tagjai. A párt síkra száll azért, hogy megszülessen a szexuális nevelés tanterve, és oktassák az iskolákban ezt a tantárgyat – írja az Index. 

Az új csoportosulást hivatalosan a kedden megnyílt melbourne-i erotikavásáron, a Sexpón mutatják be. Küzdeni fognak a cenzúra ellen, a homoszexuális házasság törvényesítéséért és a szexszel kapcsolatos internetes oldalakra a kormány által javasolt szűrők megszüntetéséért is. 

Fiona Patten, az új párt megalapítója is kihangsúlyozta az ABC rádióban, hogy az első lépés, amelyet Ausztráliának meg kell valósítania, az a szexuális nevelés. Szerinte a kormány által javasolt cyberszűrő öt éven belül csődbe juttatja a "felnőttipart”, s így az utóbbi harminc év legszigorúbb cenzúrája lépne életbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!