Külföld

2012.11.09. 15:07

Videó +18 - Meztelenre vetkőzött a bizottság előtt

Felállt a pódiumra, majd ledobta minden ruháját és a nudizmust méltatta bizottsági meghallgatásán egy nudista aktivista San Francisco-ban.

LiveInfo

A városi felügyelőtanács eseménytelennek tűnő tárgyalását dobta fel ezzel a mutatvánnyal Gypsy Taub nevű nudista, akit meghallgatásra hívtak be, a tanács ugyanis a nyilvános meztelenkedésről tárgyalt hétfői ülésén. A hölgy először fűtött hangú beszédet intézett a hallgatósághoz, majd mikor ahhoz a részhez érkezett, hogy mindenkinek joga van a meztelenséghez, egyszerűen ledobta a ruháját és anyagszült meztelenül folytatta tovább az érvelést.

Taubot két biztonsági őr kísérte ki a teremből, aki eközben alkotmányellenesnek titulálta a meztelenség betiltását. A hallgatóság hangos tapssal méltatta a hölgy akcióját.

A radikális aktivista célja a demonstrációval az volt, hogy azon új intézkedés ellen tiltakozzon, mely büntetné a nyilvános meztelenkedést. Kalifornia államban ugyanis ez eddig nem ütközött törvénybe, most azonban szigorítani akarják a szabályozást, és akár 500 dolláros bírságot is kiszabhatnak érte.

Videó +18 (a reklám után indul):

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!