Külföld

2009.07.30. 08:40

Szörnyű! Anyja hasából kivágva loptak el egy csecsemőt - élve került elő a baba

Worcester - Élve találtak rá a rendőrök az Egyesült Államokban arra a csecsemőre, akit néhány napja anyja hasából vágtak ki. A hatóságok két gyanúsítottat őrizetbe vettek.

feol.hu

A csecsemő anyjának holttestét hétfőn találták meg bérlakásában a Massachusetts állambeli Worcester városban. A 23 éves, nyolc hónapos terhes nőt feltehetően már napokkal korábban meggyilkolták, barátai és rokonai múlt csütörtök óta nem hallottak felőle. Ágyneműbe tekert holttestét a ház tulajdonosa találta meg egy szekrényben. 
    
A kedden elvégzett boncoláson bizonyosodott be, hogy a nő magzatát kivágták a hasából. A halál pontos okának megállapításához még további vizsgálatok szükségesek, de a boncolás kimutatta, hogy az áldozat fejsérüléseket szenvedett.   
    
A kisbabát a New Hampshire állambeli Plymouthban találták meg egy 35 éves nőnél, akit egy társával együtt őrizetbe vettek. A rendőrség elmondása szerint a csecsemő a körülményekhez képest jól van, kórházban vizsgálják. 
    
A nő kedden jelentkezett be a csecsemővel egy hajléktalanszállón, ahol azt állította, hogy a gyerek hat napja született és ő az anyja, de a babáról további adatokat nem tudott megadni. A szálló dolgozói gyanúsnak tartották az ügyet és értesítették a rendőröket, akik őrizetbe vették a nőt szerda délután, amint el akarta hagyni a hajléktalanszállót. 
    
A gyanúsított a hírek szerint szintén Worcesterben, ugyanabban a városban lakott, mint az áldozat.
A meggyilkolt nőnek három másik gyermeke volt, a legfiatalabb, egy 18 hónapos kislány állami gondozásban van, egy három- és egy ötéves kislányát pedig a nagymama gondozza.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!