Külföld

2009.07.29. 17:51

Aligátor elől menekült a kemping népe Szlovéniában

Portoroz - Pánikba estek és menekültek a Lucija autós kemping vendégei a szlovén tengerparton, amikor azt látták, hogy egy hatalmas hüllő "sétál" a faházak között.

feol.hu

A kempingezők békés élete egy pillanat alatt fölborult, amikor észlelték a hosszú farkú hüllő jelenlétét a táborban. Sokan visítani, majd menekülni kezdtek a Portorozhoz közeli kempingből - írta a 24Sata című horvát bulvárlap. 
    
A pánik akkor hagyott alább, amikor néhány nyugodt vendég a rendőrség segítségét kérte. Mindenki meg volt róla győződve, hogy az állat valahonnan megszökött.
   
Kiderült, hogy a két méter hosszú és 160 kilogramm súlyú aligátor az Ali névre hallgat, és nem "lógott" meg sehonnan, ő is kempinglakó. Jelentkezett ugyanis a tulajdonosa, René Spindler és elmondta, hogy felesége Alit kiengedte sétálni a tábor területén, mert azt hitte, hogy nem veszi észre senki, de tévedett, mert közben jött a rendőrség.
   
Az aligátor tulajdonosa bocsánatot kért a kemping lakóitól a felfordulásért, de megjegyezte, hogy Ali nagyon szelíd állat, soha nem ártott senkinek.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!