Külföld

2009.05.25. 19:05

Saját bőrüket vágták fel és vérüket szívták a sátánimádók

FMH - Több mint száz, feltételezett sátánimádót vettek őrizetbe az iráni biztonsági erők - jelentette a MEHR félhivatalos iráni hírügynökség hétfőn.

feol.hu

Az iráni forradalmi gárda erői egy éve kezdték a nyomozást a kizárólag férfiakból álló, hivatalos közlés szerint "vallásellenes" viselkedést hirdető csoport ügyében. Vasárnap este egy rajtaütés során őrizetbe vettek 104 sátánistát a dél-iráni Siráz városban.
    
A csoport rituáléi közé tartozott egyebek mellett a saját bőrük felvágása és vérük szívása - mondta Abbasz Hamedi, a forradalmi erők ezredese. A feltételezett sátánisták közzétették az interneten az összejöveteleikről készült képeket.
A biztonsági erők kábítószert és alkoholt is lefoglaltak az akcióban.
    
Az iszlám köztársaságban, ahol tilos bármilyen drog vagy alkohol fogyasztása, tavaly jelentették be, hogy leszámolnak az országban mindenféle "nyugati indíttatású, erkölcstelen" mozgalommal, például a rapperek és a sátánisták csoportjaival.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!