viszlát, nyár!

2018.09.22. 12:00

Zenés-táncos műsor szórakoztatta a családokat a Tóvárosi Őszköszöntőn

A tavalyihoz hasonlóan idén is ragyogó napsütésben köszöntötte az Iskola téren a Tóváros az őszt. Sokan jöttek a rendezvényre.

Sági Zoltán

A Tóvárosi Általános Iskola előtti tér kiváló helyszíne volt az őszköszöntőnek

Fotó: Koppán Viktor / Fejér Megyei Hírlap

A biztonság kedvéért sátrakat is állítottak a rendezők, de azokra tegnap legfeljebb csak az erős napsütés miatt volt szükség. A kihelyezett ülőalkalmatosságok mind megteltek, így a színpadon futó produkciók bátran lehettek volna teltházasnak nevezhetők – ha nem a szabadban tartották volna őket.

A 16 órakor kezdődő programokon felléptek a Tóvárosi Általános Iskola diákjai és a Pitypang zenekar, majd Vágó Zsuzsi és Keller János énekelt lendületes operettslágereket.

A Tóvárosi Általános Iskola előtti tér kiváló helyszíne volt az őszköszöntőnek
Fotó: Koppán Viktor / Fejér Megyei Hírlap

Este 6 óra után kicsivel színpadra lépett és köszöntötte a vendégeket a városrész parlamenti és önkormányzati képviselője, valamint a polgármester is. Elhangzott: a rendezvény egyik célja, hogy a fesztiválhangulat ne csak a belvárosé legyen, hanem eljusson az egyes városrészekhez is, ahol a helyi közösségekben a végén talán még a szomszédok is szóba állnak egymással.

A közszereplők után ismét a köz szereplői következtek, a hamarosan Milánóban is fellépő Free Spirit Dance, majd az Irigy Hónaljmirigy és végül DJ Kátay Dávid személyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában