Garancia a minőségre

2018.03.26. 20:29

Gálaműsort rendeztek a a hunyadisok a Vörösmarty Színházban

Gálaműsorral fokozták a hunyadis jubileumi év eseményeit hétfőn, a Vörösmarty Színházban.

Bokros Judit

A műsor a MazsoDance csoport bemutatójával kezdődött

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A mai nevén Székesfehérvári Szakképzési Centrum Hunyadi Mátyás Szakgimnáziuma februárban is szervezett már a jubileumi, 150 éves fennállásához kötődő rendezvényt. Akkor az iskolában gyűltek össze öregdiákok, egykori és mai kollégák, pedagógusok, hogy emlékezzenek a múltra, valamint iskolatörténeti kiállítás nyílt.

A műsor a MazsoDance csoport bemutatójával kezdődött
Fotós: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Hétfőn a Vörösmarty Színházban tisztelegtek nagyszabású gálaműsorral az intézmény múltja és a névadó Mátyás király előtt, akinek az idei emlékéve is. A nyitó mazsorett produkció után (az iskola MazsoDance csoportja mutatta be) az igazgató, Gyenei Magdolna köszöntötte a megjelenteket. A humort sem nélkülöző beszédében betekintést engedett a múltba, a hunyadisok közösségébe.

Cser-Palkovics András polgármester elmondta: egy 1000 éves város életében nagyon is meghatározó egy 150 éves iskola, mert annak létezése összefügg Fehérvár történelmével. A megbecsülés jeléül a polgármester díszes emléklapot adott át az igazgatónak.

A szakképzési centrum igazgatója, Kulcsár Szilvia szintén felidézte a múltat, majd kijelentette: hunyadisnak lenni garancia a minőségre, mind a tanulók, mind a pedagógusok tekintetében.

Fotós: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A gála további változatos műsorszámokkal, egykori diákok, tanárok emlékezésével folytatódott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában