Tábor – csőre töltve!

2019.08.09. 07:05

Volt eső a „Bregyóban”, csak éppen ajándékokból

Sajnos csak tíz éven felüliek lőhetnek – mondta a tábori felügyelő az egyik kilencéves kisfiúnak.

Szanyi-Nagy Judit

Így a lebiggyedt ajkú ifjú titán csak a szalaggal lezárt terület széléről figyelhette a szintén a szalag mögül lövöldöző idősebb gyermekeket. A Napraforgó Városi Napközis Táborban, mondhatni, már hagyomány ez a program, amely a gyermekek körében is népszerű.

– Talán azért, mert ez egy kicsit komolyabb, felnőttesebb elfoglaltság, egy olyan programelem, amely fegyelemre és a szabályok betartására neveli a fiatalokat. Emellett a koncentrációs képességet is növeli – fejtegette az okokat a két jelen lévő önkormányzati képviselő, Östör Annamária és Viza Attila.

A több mint 600 gyermek részvételével lezajlott tábor egyik fénypontja a csütörtöki lövészet volt,
amely számos segítő és az önkormányzat támogatásával jöhetett létre Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A verseny lebonyolításában a Fejér Megyei Technikai és Tömegsportklubok Szövetsége működött közre, a díjakat (és a köszönőajándékokat) Antal László elnök adta át. Az első helyen a tavalyi második Szilágyi Tamás végzett, a második helyet Bihari Armand szerezte meg, a harmadikat pedig Gergely Mia. Különdíjas lett Németh Szabolcs és Süveges Vivien.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában