Volt miből válogatni

2019.04.08. 09:42

Ilyen volt az V. Fejér Megyei Hírlap Állásbörze

2019. április 8-án 10 órától 17 óráig rendezte meg ötödik állásbörzéjét a Fejér Megyei Hírlap az MKOSZ Edzőcsarnokban.

Elekes Gergő

A Hírlap állásbörzéjén

Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap/Archív

Harmincöt kiállító várta standján, hogy be tudjon mutatkozni az érdeklődőknek. A munkavállalók figyelmét sok ipari cég igyekezett felhívni magára az Állásbörzén, legyen az vízpalackozó, fa-, illetve fém- vagy akár műanyag-megmunkáló vállalkozás. De jelen voltak a nagy hivatalok, mint például a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, sőt a rendvédelmi szervek is.

Az építőipar vonzza? Arra is van ajánlatunk!

Rajongója vagy a luxusautóknak?

A Gurit Hungary Kft. is jelen van a Hírlap Állásbörzéjén és hogy milyen ajánlatokkal várnak, arról meséljen Kellner Katalin, a cég HR vezetője.

Ügyfélkapu

Mártonné Beke Éva, a NAV Fejér Megyei Adó-és Vámigazgatóságának sajtóreferense nyilatkozott kameránknak.

Szeretne tűzoltó lenni? Itt a lehetőség!

Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes nyilatkozott portálunknak a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkalehetőségeiről.

A megnyitó

Pontban 11 órakor megkezdődött a hivatalos megnyitó. A színpadon elsőként Borsos Dávid a Mediaworks megyei üzletszervezési vezetője, mint házigazda köszöntötte a megjelenteket, az immáron ötödszörre megrendezésre kerülő Fejér Megyei Hírlap állásbörzén, melyet először 2017 tavaszán rendeztek meg ugyanitt, a Best Western Plus Lakeside Hotelben. Elmondta, hogy 2010 óta egyre nehezebb a munkáltatóknak munkaerőt találni, ma már tulajdonképpen a cégek versenyeznek a munkavállalókért. Az állásbörzén helyben lehetőségük van a feleknek egymással személyesen találkozni. Beszéde végén eredményes toborzást kívánt a munkáltatóknak, az érdeklődőknek pedig, hogy találják meg álmaik állását!

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

Ezt követően Tanka Csaba, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke lépett a mikrofonhoz, aki rövid beszédében elmondta, hogy egyre nehezebb a munkáltatóknak munkaerőt találni, de az állásbörze remek lehetőség arra, hogy a felek személyesen is találkozzanak. Sok sikert és szép napot kívánt mindenkinek.

Végezetül Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere lépett a mikrofonhoz, aki elmondta, hogy Székesfehérvár kiemelkedő gazdasági centrum. A börzén lehetőség van a munkáltatóknak és a munkavállalóknak személyes találkozásra. Székesfehérvár igyekszik a felsőoktatást fejleszteni, bővíteni, gyakorlat orientált képzéseket indítani, hogy az iskolákból a munkaerőpiacra kikerülő fiatalok azonnal helyt tudjanak állni. Megköszönte a Mediaworks szervezőmunkáját és sok sikert kívánt az érdeklődőknek!

A házigazda Horváth Gyula mikrofonhoz jutva beszámolt arról, hogy 35 munkáltató van jelen az eseményen, a multi cégektől kezdve a fegyveres erőkön át a NAV és egyéb állami szervekig. Várják azokat is, akik szakmaváltásban gondolkodnak, illetve a Fejér Megyei Hírlap pultjánál felállított karrier sarokban hasznos tanácsokkal segítik az érdeklődők önéletrajzát elkészíteni, illetve fejleszteni.

17 óráig mindenkit várnak sok szeretettel a Best Western Plus Lakeside Hotel, MKOSZ edzőcsarnokában.

A kezdeti órák

A korai időpont ellenére az már most kijelenthető, hogy Karriersarkunk ezúttal is hatalmas népszerűségnek örvend. Kollégánkhoz folyamatosan érkeznek az érdeklődők, hogy szakmai segítséget, tippeket kapjanak önéletrajzukhoz.

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

Több száz álláslehetőséggel várják az érdeklődőket a megye munkaadói április 8-án, az immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő V. Fejér Megyei Hírlap Állásbörzén 2019. április 8-án az MKOSZ Edzőcsarnokban délelőtt 10 órától!

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

A szervezők most is nagy hangsúlyt fektetnek a szakképzésre, átképzésre, nyelvoktatásra, amivel növelhetik az álláskeresők elhelyezkedési esélyeit.

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

Sőt! A helyszínen segítünk elkészíteni önéletrajzát is! A helyszínen várják Önt kollégáink és segítségükkel előnyös életrajz készül.

Ezzel a csodás panorámával várjuk Önöket
Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

A kiállítók és mi már a helyszínen vagyunk és lassan minden készen áll arra, hogy 10 órakor megnyissuk a kapukat!

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

Várunk mindenkit!

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!