A fődíj egymillió forint

2019.06.22. 07:35

Utazzon velünk! Indul a nagy nyári SMS-játékunk!

Játsszon velünk július 1-jétől öt napon keresztül, és akár már egy SMS beküldésével is megnyerheti a fődíjat, az egymilliós utazási utalványt!

FMH

A fődíj mellett számos értékes ajándékot sorsolunk ki a nagy nyári SMS-játékunk résztvevői között Fotó: illusztráció

Vigye el a családot a görög tengerpartra vagy Máltára, de ha ahhoz van kedve, legyen akár Horvátország, Olaszország, Portugália! Esetleg egy luxushajóút a Karib-tengeren? Egymillióba az is belefér! Miért is hagyná ki?

A játék lényege, hogy július 1. és 5. között mindennap megjelentetünk lapunkban egy kódot, amelyet SMS-ben be kell küldenie az aktuális nap végéig, 24 óráig. Ennyi az egész, és máris esélye van az egymilliós utazási utalványra, de ez még nem minden!

Akár naponta is nyertese lehet a játéknak, hiszen minden beküldött adott napi kóddal részt vesz az aznapi sorsoláson is! A nyeremények pedig: az első napon egy kempingszett, amelyben van 2 db kempingszék és 2 db hűtőtáska, a másodikon egy wellnesshétvége (2 fő részére 2 éjszaka a Bonvino Wine&Spa Hotelben, Badacsonytomajban), a harmadikon két kerékpár (egy női és egy férfi), a negyediken egy családi kempingsátor (6 személyes, felfújható, könnyen felállítható), az ötödiken egy belföldi nyaralás. (6 éjszaka 2 fő részére az Ambient Hotel & AromaSPA****, Sikondán – Superior Illatszobában, ahol bőséges hideg-meleg büféreggeli, büfévacsora várja a nyerteseket. Medencék, sókamra és szaunák gondoskodnak a vendégek kényeztetéséről.) Már ezekért megéri, és akkor jön még a fődíj, az egymilliós utazási utalvány!

A fődíj mellett számos értékes ajándékot sorsolunk ki a nagy nyári SMS-játékunk résztvevői között
Fotó: illusztráció

A nagy nyári Utazzon lapunkkal! játékban kiadónk minden megyei napilapja részt vesz, így a napi nyeremények mindegyikéből 14 darab van, egy-egy minden lapunk saját olvasói számára, a játék végén viszont az összes beküldő között sorsoljuk ki az 1 db 1 millió forint értékű utazási utalványt!

(A részletes játékszabályzat a feol.hu/jatekszabalyzatok oldalon található.)

Július 1. lesz az első nap, mikor éjfélig be kell érkeznie a napi kódnak, és innen kezdve ötször lesz sorsolás! Először július 2-án, kedden 13 órakor, utoljára pedig, a péntek éjfélig beérkezett SMS-ek összesítése után, július 8-án, hétfőn 13 órakor, a fődíj, az egymilliós utazási utalvány sorsolásával együtt.

Már egy SMS is nyerő lehet, de miért hagyná ki a többit? Öt nap az ötszörös esély a nagy utazásra! Ne feledje, július 1-jén indul a játék, kezdjen el gondolkodni rajta, hogy hová is utazna!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában