Miklósa Erika operaénekes szereplésével

2019.01.02. 07:10

Újra lesz jótékonysági estély Székesfehérváron

Immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a Székesfehérvári Jótékonysági Estélyt január 12-én a MOL Aréna Sóstó rendezvénytermében.

FMH / ÖKK

A karitatív kezdeményezés a kezdetek óta Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes nevéhez fűződik, aki mellett Szarka Tamás szintén Kossuth- díjas énekes, zeneszerző és a Cserta banda működik közre az ünnepi műsorban, a konferáló ismét Lengyel Zsófia paratriatlonista lesz. A jótékonysági estély hagyományosan borárveréssel egészül ki, amely ezúttal egészen különleges lesz. A résztvevők licitálhatnak egy csaknem százéves tokaji aszúra, melyet 2018-ban komoly összegért Sinkó Ottó, a Videoton Holding Zrt. vezérigazgatója vásárolt meg, és Miklósa Erikának ajándékozott. A művésznő szándékai szerint a páratlan nedű lesz ezentúl az estélyek vándorbora, melyre minden alkalommal, jelentős felajánlással lehet licitálni. Az eseményre belépőjegyek vásárolhatók az Oskola utca 2–4. szám alatti Tourinform Irodában. Az estély és a december 2-án megrendezett Adventi Jótékonysági Futás bevételéből a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Székesfehérvári Csoportját és a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központot támogatják – írja közleményében az ÖKK.

Vezető képünk archív felvétel!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában