egyre növekszik a létszám

2019.01.10. 07:05

Új helyszínen lesz a városi diákbál

Pénteken este a nagy érdeklődés miatt új, nagyobb helyszínen, a Mol Aréna Sóstó rendezvénytermében tartják az 5. városi diákbált.

FMH

Az elmúlt esztendők mindegyik mulatsága telt házas volt, több száz középiskolás élvezte a programot, amelyet a Városi Diáktanács közreműködésével, a véleményük figyelembevételével szerveztek számukra, hangzott el a pénteki eseményt beharangozó sajtótájékoztatón.

Mészáros Attila alpolgármester elmondta, a növekvő létszám miatt az eddigi helyszín, a Szent István terem kicsinek bizonyult. Ezért kerestek egy nagyobb helyszínt, a MOL Aréna Sóstó rendezvénytermét: – Csaknem 400 jegy kelt el elővételben. Ez már most duplája a tavalyi évben eladottaknak, és idén lehetőség lesz még pénteken a helyszínen is jegyet vásárolni. Az idei bálra a fehérvári diákság mellett Győrből és Debrecenből érkeznek diáktanács tagok – tette hozzá az alpolgármester.

Sári Máté, a Fehérvári Programszervező Kft. munkatársa hozzátette, az ünnepélyes megnyitó után, amelyet Cser-Palkovics András polgármester és Magyaródi Anett, a Városi Diáktanács elnöke tart, nyitótánccal kezdődik a műsor, majd játszik a Fehérvár Big Band, a Fantom zenekar és Pixa is pörgeti majd a lemezeket. A zene szünetében bemutatkoznak a bálkirálynő- és bálkirályjelöltek, s még este kiderül, ki nyeri ezt a címet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában