Tündérszépek

2019.01.30. 08:10

Tíz éve ők voltak a legszebb hölgyek – idén Te lehetsz az!

2009-ben, tíz évvel ezelőtt a Veszprém Arénában nemcsak Nyugat-Magyarország legszebb hölgyét, de legsármosabb férfiúját is megválasztották.

feol.hu

Az utcai viseletben, fürdőruhában, majd estélyiben való megjelenés után a hölgyek közül a zsűri Major Klárát választotta a legszebbnek, első udvarhölgye a szintén székesfehérvári Kőrösi Ágnes, a harmadik helyezett pedig a veszprémi Kern Szabina lett.

Fotó: Gáspár Gábor

Ahogy annak idején a veol beszámolt róla, az utcai viseletben, fürdőruhában, majd estélyiben való megjelenés után a hölgyek közül a zsűri a székesfehérvári Major Klárát választotta a legszebbnek, első udvarhölgye a szintén székesfehérvári Kőrösi Ágnes, a harmadik helyezett pedig a veszprémi Kern Szabina lett.

Az utcai viseletben, fürdőruhában, majd estélyiben való megjelenés után a hölgyek közül a zsűri a székesfehérvári Major Klárát választotta a legszebbnek, első udvarhölgye a szintén székesfehérvári Kőrösi Ágnes, a harmadik helyezett pedig a veszprémi Kern Szabina lett.

A legsármosabb férfi címet Horváth Ádám (Várpalota) nyerte el, őt Németh Péter (Márkó) és Takács Dániel (Veszprém) követte. A helyszínen szervezett közönségszavazás, melynek bevételével a Gyermekmosoly Alapítványt támogatták, győztese Sokoray Lilla lett.

Idén hárommillió forintért versenyeznek a Tündérszépek, ugyanis 2019-ben az ország 13 megyéjében, köztük Fejérben is, háromfordulós szépségversenyen keresik az egyes megyék, régiók, majd a 13 megye Tündérszépét.

A feol.hu elsőként a megye legszebb hölgyeit szeretné megtalálni az olvasók segítségével, ezért először is arra kérjük Önöket, hogy jelentkezzenek – vagy biztassák jelentkezésre tündérszép ismerőseiket. Erre a mostani meghosszabbított nevezési időnek köszönhetően egészen február 10-ig van lehetőségük! A jelentkezési határidő meghosszabbításával párhuzamosan módosult a szépségverseny játékszabályzata is, ami ide kattintva érhető el.

A Tündérszépek versenyére 16 és 29 év közötti, a megyénkben élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek jelentkezését várjuk. Jelentkezés és további részletek a feol.hu/tunderszepek oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában