Székesfehérvári Diáktanács

2018.11.21. 14:30

Tisztújítás történt a diákság körében

Diákokkal és kísérőikkel telt meg a Városháza díszterme szerdán délelőtt, amikor ülésezni kezdett a Fejér Megyei Diákparlament.

Bokros Judit

Az ülésen mintegy hatvan megyei intézmény diák képviselője vett részt

Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

Tisztújításra, s az aktuális kérdések, problémák megtárgyalása végett ült össze a diákparlament. Az eseményt az Oktatási Hivatal Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központja szervezte, amelynek főosztályvezetője, Galambos Zsuzsanna köszöntötte a megjelenteket, köztük Baloghné Szűcs Klárát, a Székesfehérvári Tankerületi Központ szakmai igazgató-helyettesét, Kalamán Ferencnét, a Dunaújvárosi Tankerületi Központ gazdasági igazgató-helyettesét, Varga Antónia Laurát, az Országos Diáktanács póttagját és Magyaródi Anettet, a Székesfehérvári Diáktanács elnökét.

Az ülésen mintegy hatvan megyei intézmény diák képviselője vett részt
Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

Ezután Molnár Tamás ifjúsági és civil tanácsnok szólt a fiatalokhoz, rámutatva: e fórumon is a saját jövőjükről dönthetnek. Érdemes elmondani az őket érintő témákat, felvetni a problémákat, s a jó iskolai gyakorlatokról is beszélhetnek.

Az esemény két napirendi pontja az Országos Diáktanács beszámolója, valamint a tisztújítás volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában