Közérdekű

2019.05.13. 16:30

Teljes útlezárás lesz szerdán a Várkörút 4. szám előtt

Építkezésen végzett daruzás miatt teljes útzárra kell számítani május 15-én, szerdán 19 és 22 óra között a Várkörút 4. szám előtt, a menetirány szerinti oldalon.

ÖKK

A daruzás miatt végzett munka idejére teljes út zár lesz a gyalogosok számára is a Várkörút Watthay Ferenc utca és a Kígyó utca- Országzászló tér közötti szakaszán, számukra az utca másik oldalán biztosított a közlekedés.

A forgalomkorlátozás érinti a helyijáratos buszok közlekedését is, amely a 19 és 22 óra között az alábbiak szerint alakul:

A Csapó utca irányába közlekedő 17-es, valamint a Fecskepart irányába közlekedő 33-as a jelzésű autóbuszjáratok a Széna tér – Szekfű Gy. u.között járnak módosított útvonalon.

Kimaradó megállóhelyek:

- Széna tér (az autóbuszok a Rákóczi u.-ban lévő megálló helyett a Széna téri megállóhelyen állnak meg)

- Áron Nagy Lajos tér

- Országzászló tér

A 34-es jelzésű autóbuszjáratok a Várkörút Rákóczi u. – Széna tér – Szekfű Gy. u. irányába közlekednek, majd az eredeti útvonal szerint folytatják.

Kimaradó megállóhely:

- Országzászló tér

A forgalomkorlátozás a távolsági és a regionális autóbuszjáratokat nem érinti. A terelések miatt a menetrendben meghirdetett időpontoktól pár perces eltérés lehetséges.

A daruzás idejére a lakók türelmét és megértését kérik!

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában