munkát keres?

2018.03.15. 18:00

Találja meg állásajánlataink közt az Önnek valót!

Állást keres, vagy megunta régi munkahelyét? Találja meg nálunk álmai állását! Összegyűjtöttük Fejér megye legfrissebb állásajánlatait.

FEOL

Oldalunkon rengeteg állásajánlat közül válogathat. Fejér megyei cégek változatos munkalehetőségeket kínálnak Önnek, hogy megtalálhassa a megfelelőt. Jelenleg futó ajánlataink közül válogattunk.

Fiatal vagy, és szeretnél egy szuper munkát, amit még élvezel is? Székesfehérvár környékéi, fiatal, agilis, üzleties megjelenésű 18-26 év közötti fiatalember? Talált mind? Ha megfelelsz ezeknek a jelzőknek akkor van egy jó hírünk, téged keresnek promóter pozícióra.

Minden passzolt, csak éppen a fiatalember rész nem? Ne aggódjatok csajok Hostess munkakörbe is várják a jelentkezéseket.

Munkájára igényes, igazi csapatjátékos szakácsát keresi a Pokol Pince Étterem. Élj a lehetőséggel!

A jövőbeli munkád inkább a futószalag mellett képzeled el. Azonnali kezdéssel lehetsz elektromos karbantartó, operátor, vagy targoncás végzettséggel gépi anyagmozgató is.

Ha szereted a szép és öreg autókat, vár téged az autófényezés világa. Veterán autók restaurálásával foglalkozó kisvállalkozás keres autófényezőt, autószerelőt, kisegítőt.

Van egy kocsid, és sok időd? Jelentkezz pizzafutárnak!

Benzinkútra is nem egy helyen munkatársat keresnek. Válogasson portálunk ajánlatai közül, számos lehetőség akad megyeszerte.

Ha nem találtuk el álmai állását, böngésszen tovább IDE kattintva. Vagy látogasson el hamarosan megrendezésre kerülő Állásbörzénkre, ahol kiállítók sora várja, hogy alkalmazhassa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában