jelentkeztél már?

2019.01.16. 16:56

Szépségverseny indul milliókért

Hárommillió forintért versenyeznek a Tündérszépek, ugyanis 2019-ben az ország 13 megyéjében, közte Fejérben is, háromfordulós szépségversenyen keresik az egyes megyék, régiók, majd a 13 megye Tündérszépét.

feol.hu

A feol.hu elsőként a megye legszebb hölgyeit szeretnék megtalálni az olvasók segítségével. Ezért először is arra kérjük Önöket, hogy jelentkezzenek – vagy biztassák jelentkezésre tündérszép ismerőseiket. A megyei fordulóból a közönség három, a zsűri pedig egy hölgyet juttat tovább a regionális megmérettetésre.

Innen szintén az olvasói voksok és egy elismert szakemberekből álló zsűri ítélete alapján léphetnek a legszebbek az országos porondra. A dicsőségen túl minden fordulóban értékes nyeremények illetik meg a legjobban szereplő hölgyeket, összesen 3 millió forint értékben.

A Tündérszépek versenyére 16 és 29 év közötti, a megyénkkben élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek jelentkezését várjuk január 27-ig. Jelentkezés és további részletek a feol.hu/tunderszepek oldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában