TÜNDÉRSZÉPek

2019.09.07. 11:00

Szépségápolási kvíz, mellyel te is formába hozhatod magad!

Mire jó a tejföllel kevert reszelt burgonya? Mihez nyúljunk, ha meg szeretnénk szépíteni körmünket? Bővítsd játszva a tudásod!

Fotó: pixabay

Mint arról már többször is beszámoltunk, néhány hete megkezdődött a jelentkezési időszak Tündérszépek 2020 nevű szépségversenyünkre, ahol felejthetetlen élményekért és értékes nyereményekért szállnak versenybe a megye legszebb lányai. Ezt szem előtt tartva készítettük az alábbi szépségápolási kvízt, melyben talán te is találhatsz egy-két hasznos tippet, trükköt, és közben játszva mélyítheted a kozmetikumokkal kapcsolatos tudásod is. Szóval ha a jelentkezésen töröd a fejed, vagy egyszerűen csak szeretnél pár tanácsot, kattintsd végig bátran a tesztet, talán egyszer segítségedre lehet valamelyik innen ellesett ötlet.

Szépségversenyünkre jelentkezni a Tündérszépek.hu oldalon lehet, itt az összes részlet megtalálható a versennyel kapcsolatban.

Légy Te a Tündérszépek 2020 nyertese! Jelentkezz!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában