Nagy napra gyülekeztek

2019.05.28. 07:45

Szépkorúak randevúja, kettős évfordulókkal Nádasdladányban

Harmincéves fennállását ünnepelte a nyugdíjasklub, melynek húsz éve Buzás Lajosné a vezetője.

Siki Szabolcs, VV

Buzásné Irén (j) már húsz esztendeje vezeti a Nádasdladányi Nyugdíjasklubot

Fotó: Siki Szabolcs

Nagy napra gyülekeztek a szépkorúak a volt varroda épületében, kettős évfordulót ünnepelve. A találkozóra meghívták környékbeli társklubjaikat, valamint mecseknádasdi kortársaikat, illetve a győri Határtalan Dallamok harmonikaegyüttest. Amint Buzásné Irén összegzésében felelevenítette: a klub negyven fővel alakult meg annak idején a vöröskeresztes és a nőtanácsos tagságból, első elnökük, Kajdi Gyula Hutvágner Károlynénak adta át a stafétát. Külön köszöntés dukált az esten az alapító tagoknak.

Buzásné Irén (j) már húsz esztendeje vezeti a Nádasdladányi Nyugdíjasklubot
Fotó: Siki Szabolcs

Az összetartó csapat jelenleg nyolcvanöt tagot számlál, amatőr művészkülönítményük az énekkarból nőtte ki magát. Vigyünk szeretetet és bölcsességet magunkkal, amerre csak megfordulunk – tette hozzá a klubelnök. Három évtized sikerekkel – fogalmazta meg köszöntőjében Varga Tünde polgármester. Mi lehet a titok? – firtatta, de a költői kérdésre nem várt választ. Hiszen egyértelmű: a jókedv, az összefogás és a barátság! Örök példa a nyugdíjasklub: így kell szépen élni egy kis közösségben. Aztán begördült a születésnapi torta, műsorszámok sorjáztak, s kezdetét vette a derűs mulatság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában