összegző

2020.09.28. 14:30

Szalmonellás élelmiszer, halálos baleset és tíz új csuklós busz – Ezeket olvastátok múlt héten

Az elmúlt hét legolvasottabb cikkeiből szemezgettünk.

feol.hu

Szerda délután tíz új, nulla kilométert futott Mercedes-Benz típusú csuklós autóbuszt adott át a Volánbusz Székesfehérvár városának. Pár héten belül érkezik újabb öt ugyanilyen, majd, ha a pénteki közgyűlés is rábólint, az ősz folyamán újabb nyolc csuklós busz érkezik. Így összességében 23 új csuklós busz áll szolgálatba. A most átadott tíz már ezen a hétvégén beszáll a helyi közlekedésbe. A közösségi közlekedést érintő hír az is, hogy a Fehérváron áthaladó gyorsvonatokon megszűnik a gyorsvonati pótjegy. A képen az új buszokat kipróbáló két buszsofőr: Ambrus Csaba és Májer Gábor.

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Szalmonellás élelmiszert talált a Nébih egy Fehérváron is fellelhető áruházláncnál

Az Auchan Magyarország Kft. arról értesítette a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalt (Nébih), hogy egy önellenőrzési vizsgálatkor Salmonella-t mutatott ki a sajátmárkás, gyorsfagyasztott „Auchan trappista sajttal töltött csirkemell, 1000g„ megnevezésű termékben.

Teherautónak hajtott, életét vesztette

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2020. szeptember 24-én 18 óra 8 perckor a 8123-as számú út 5-ös kilométerénél Székesfehérvár térségében, ahol egy kerékpáros – eddig tisztázatlan körülmények között – nekihajtott egy tehergépjárműnek.

Élet egy függőség árnyékában – Szabolcs története sok fiatal számára lehet mentőöv

Szabolcs egy 23 éves jenői fiatal, aki már megtapasztalhatta az élet legsötétebb oldalát. Hat évig volt drogfüggő, ez idő alatt megélhette, milyen az, amikor igazán mélyre kerül az ember, elveszíti a céljait, és teljesen kilátástalannak tűnik a jövő. Ennek mára azonban vége, ugyanis majd 3 éve tiszta, és egy teljesen új ember lett belőle, mióta felhagyott káros szenvedélyével. Cikkünket IDE kattintva olvashatja!

Szabolcs története sokak számára lehet egy mentőöv
Fotó: Bagotai Zsanett / Feol.hu

 

Tíz új csuklós buszt kapott Fehérvár

10 új Mercedes-Benz Conecto G típusú csuklós autóbuszt adott át a Volánbusz Székesfehérvárnak, hamarosan, pár héten belül érkezik újabb öt ugyanilyen, majd, az ősz folyamán újabb 8 csuklós busz érkezik. Így összességében 23 új csuklós busz áll szolgálatba a koronázóvárosban.

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!