Konyhaművészet

2017.09.15. 10:00

Megjelent új receptkönyvünk- főszerepben a burgonyás ételek

Szakácskönyvsorozatunk legújabb kötete, a Burgonyás ételek könyve már kapható kézbesítőinknél és ügyfélszolgálati irodáinkban.

Buthy Lilla

Mint mindig, most is hűséges és lelkes olvasóinknak köszönhetjük a legújabb forgatnivalót, akik ezúttal is kitettek magukért.

A családi „szűrőn” már jól vizsgáztak a receptkönyvben helyet kapó ételek, így olvasóink is nyugodt szívvel belevághatnak az elkészítésükbe, a siker garantált. A fenti gondolatok kíséretében adta át csütörtökön a redakcióban Pósa Árpád, lapunk főszerkesztője a receptbeküldők tiszteletpéldányait.

 

A könyvből kiderül, bizony a pürén, hasábburgonyán, a tepsis és rakott krumplin túl is van élet, de a felsorolt négyest is tovább lehet gondolni. Sőt, egy-két új összetevővel akár újra is keresztelhetjük a fenti ételeket. Egy kis kísérletezéssel, talán a véletlen játékával, vagy egy szokatlannak gondolt fűszerrel máris formabontó krumplis ételt tehetünk az asztalra. Ahogy a könyv előszavában olvasható: a jó öreg krumplisalátát például negyvenféle variációban mutatjuk be, köszönhetően leleményes és ínyenc szerzőinknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában