három nap a család körül

2018.10.10. 08:43

Pénteken kezdődik a Babahordozó Hét a Szabadművelődés Házában

A programkínálatban többek között pszichológus, szexológus, bába, jógaoktató tanácsait hallgathatják meg a résztvevők, vagy vehetnek részt különböző gyakorlati foglalkozásokon.

feol.hu

Ismét a „Három nap a család körül” szlogennel hirdetik a Babahordozó Hetet Székesfehérváron. A rendezvény középpontjában idén is, a kötődő nevelés és a természetes babagondozás áll. A programok péntektől, egészen vasárnapig tartanak. Az előadások és foglalkozások főbb témái: várandósság, szülés és gyermekágyas időszak, család testi-lelki egészsége, a gyermekek hordozása, szoptatás, gyermekétkeztetés, közös játékok és elfoglaltságok.

A tapasztalatok megosztásában szaktanácsadók, pszichológusok, bába, szülész, védőnő, szakgyógytornász, dúla, logopédus és egy mentőtiszt vesznek részt, hogy átadhassák tudásukat a szülőknek, szülőjelölteknek.

A programsorozat gyakorlati jellegű foglalkozásokat is kínál, melyeket mozgásinstruktorok, jógaoktatók és trénerek vezetnek majd. Az érdeklődőket a rendezvényhez kapcsolódó kézműves vásárral, valamint hordozós és mosipelusvásárral várják. A programokat flashmobbal és tombolával zárják vasárnap délután – tájékoztat az ÖKK.

Vezető képünk archív felvétel, illusztrációként szolgál

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában