július 22-től lehet jelentkezni

2019.07.20. 08:00

Ötödször hirdetik meg a Fehérvár Hangja versenyt

FMH

A nevezés hétfőn 12 órakor indul: azok a 14–29 év közötti fiatalok jelentkezhetnek, akik megyei lakcímmel rendelkeznek, vagy a 2019/20-as tanévben Fejér megyei oktatási intézmény nappali vagy levelező tagozatán tanulói vagy hallgatói jogviszonyuk van. A határidő szeptember 9. A részvételhez szükséges tudnivalók a www.fehervarhangja.hu honlapon olvashatók, és hétfőtől itt lehet online jelentkezni is.

A zsűri neves ítészekből áll: a versenyzőknek a válogatón Schoblocher Barbarát, a Blahalouisiana énekesnőjét, Jancsó Gábort, a zenekar basszusgitárosát és Vörös Tamás jazz-zenészt kell meggyőzniük tehetségükről.

A megmérettetés válogatóból, elődöntőből és döntőből áll majd. Szeptemberben a Petőfi Kultúrtanszéken, a nem nyilvános válogatón még zenei kíséret nélkül kell bizonyítaniuk a fiatal énekeseknek pop, rock, jazz vagy musical műfajban. A november 9-i elődöntőn a versenyzők a Fehérvári Civil Központ színpadán, közönség előtt mutathatják meg tehetségüket. A Fehérvár Hangja döntőjét – a 12 legjobb énekes részvételével – december 8-án rendezik a Vörösmarty Színházban.

A döntőbe jutott versenyzőket a felkészülés során szakemberek segítik, hogy a legtöbbet hozzák ki magukból dalválasztás, színpadi jelenlét és színpadi mozgás terén.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában