vesszenek a vérszívók!

2019.07.31. 07:30

Öt falu örült az irtásnak Fejér megyében

Nagy örömmel hívta fel lapunkat Farkas Gyuláné, Sárkeszi polgármestere: a nyilvánosság előtt is köszönetét tolmácsolta az illetékeseknek, hogy végre a szűkebb pátriájukat érintően is megtörtént a szúnyoggyérítés. Amelynek nagyon sokan örülnek.

FMH

– Korábban többször, több fórumon is kértük az illetékesektől, hogy a kisebb falvakat érintően is legyen szúnyogirtás. Hiszen vidéken is sokan laknak, nem egy lakó allergiás a szúnyogcsípésre, pénzük viszont nincs rendszeresen bőrgyógyászhoz járni. Most a kérésünk végre meghallgatásra talált, a napokban öt települést, Szabadbattyánt, Úrhidát, Sárszentmihályt, Nádasdladányt és Sárkeszit érintően is megtörtént a gyérítés – újságolta örömmel lapunknak Farkas Gyuláné, a kis falu, Sárkeszi polgármestere, aki lapunkon keresztül is köszönetét kívánta kifejezni, hogy a régi kérésük meghallgatásra talált.

Mint mondta, a szú­nyog­gyérítést követően érezhetően csökkent a szúnyogok s velük együtt a csípéseik száma is, a településeken lakók nagy örömére. A polgármester asszony reményét fejezte ki, hogy mindez gyakorlattá válik, s komoly szúnyogszám esetén rendszeressé válik környékükön is a szúnyog elleni légi küzdelem.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában