Egészségünkért dolgoznak

2018.03.09. 08:30

Adományok az orvosi ügyeletnek

Az önkormányzat elismerő oklevelét és eszközadományát a polgármester adta át a térséget ellátó orvosi ügyelet képviselőjének.

V. Varga József

A szolgálat Aba, Káloz, Sárkeresztúr, Sárosd, Sárszentágota és Soponya orvosi ügyeletét látja el a térségben. A sárosdi képviselő-testület az ügyeleti munkáról szóló beszámolóról tárgyalt, azt elfogadta, és egyúttal köszönetét fejezte ki az ügyeletnek a sárosdi betegek ellátásában kifejtett magas színvonalú, elkötelezett gyógyító munkájáért.

Az önkormányzat elismerő oklevelét és adományait (új orvosi táska, vérnyomásmérő és más eszközök) Dunkl Gergely polgármester a községházán adta át Varjú Viktor ügyeletvezetőnek. Az orvosi ügyelet akkreditált gyakorlati képzőhely, 2018-ban már 2787 kilométert tettek meg és 434 beteget láttak el. Gyakran ügyelnek a környék háziorvosai: Bőle Pál, Gerendási András és Szabó-Baczoni Erika, illetve Hegedűs János, a Szent György kórház szakorvosa. A szakápolók zöme főállású mentős, ők és a gépkocsivezetők is elhivatott dolgozók. Amint az ügyeletvezető elmondta: munkatársai mindent megtesznek a betegek gyógyulásáért. Társai nevében is megköszönte az elismerést, büszke arra, hogy velük dolgozhat.

Vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában