Szavazás

2019.03.04. 11:04

Olvasóink szerint a szolgáltató feladata lenne a gólyafészkek rendbehozatala

Sokakat érintő kérdésre kerestük a választ legutóbbi szavazásunkban.

feol.hu

Dabas, 2018. február 26. Duna-Ipoly Nemzeti Park munkatársai egy kijavított és biztonságossá tett gólyafészket helyeznek fel távvezetéket tartó oszlopra Dabas-Gyónban 2018. február 26-án. Tíz évvel ezelőtt írták alá az akadálymentes égboltról szóló egyezményt, amelyben a légvezetékek földkábellel történő kiváltását rögzítették, így csökkentve a vándormadarakra jelentő veszélyt.

Forrás: MTI Fotó:

Fotó: Koszticsák Szilárd

Portálunkon és a Fejér Megyei Hírlap felületén is többször foglalkoztunk már a megyei gólyafészkek helyzetével. Olvasóink is többször kerestek meg minket a témával kapcsolatban, ezért úgy gondoltuk, szavazásra bocsájtjuk a kérdést.

Voksolóink többsége, egészen pontosan 48%-a, úgy gondolja, hogy mivel a gólyafészkek villanyoszlopokon vannak, így egyértelműen az E.ON feladata lenne azok karbantartása, míg 33%-uk szerint az önkormányzatnak kellene figyelnie a településükön megtalálható fészkekre.

Olvasóink mindössze 19%-a érzi úgy, hogy a település lakóinak kellene vigyáznia és gondoznia őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában