Szavazásösszegző

2020.01.06. 11:13

Olvasóink nem hisznek az újévi fogadalmakban

Eljött az újév, itt a lehetőség valami újba belefogni. Vagy mégsem?

Feol.hu

Lehet, hogy idén utoljára színesítették robbanó rakéták a Zichy liget fölötti eget? Székesfehérvár polgármestere a közösségi médián keresztül igyekszik felmérni a társadalom igényeit a szilveszteri tűzijáték ügyében, még két napig lehet szavazni. Legtöbben a háziállatok védelme miatt szeretnék, ha kevesebb pirotechnikai eszköz kerülne felhasználásra a városon belül, ám fontos kiemelni, hogy a központi tűzijáték esetleges eltörlése még önmagában nem oldaná meg a felmerült problémát. Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: gaborfeherphoto

Köztudott, hogy minden egyes esztendő kezdetén rengetegen döntenek úgy, hogy változtatnak az addigi életükön. Ki az alakját szeretné megváltoztatni, ki különböző káros szenvedélyekről mond le, a lényeg, hogy változást remél az új évtől. És pont itt a gond, a változás ugyanis nem fog önmagától eljönni, sokan pontosan ebbe is buknak bele, egyeseknél a kezdeti lendület jobb esetben tavaszig tart ki.

Legutóbbi kérdésünkben arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink közül hányan fogadtak meg valamit az új év kezdetén. A válaszokból jól kiderül, hogy 2020-ra kezd alábbhagyni a kedv fogadalmak tételére, hiszen voksolóink 62%-a nyilatkozott úgy, hogy úgysem tudná betartani, ezért inkább nem os fogad meg semmit.

Mögöttük második helyen végzett, továbbra is népszerű opcióként az egészséges életmód, olvasóink 21%-a fogadta meg, hogy egészségesebben fog élni idén.

A voksolók 13%-a úgy döntött, hogy változtat az életén, ám hogy pontosan mivel kapcsolatban, azt nem osztja meg senkivel, míg a sor végén vannak azok, akik a környezetvédelmet tartják fontosnak (4%) és a 2020-as évben megpróbálnak kevésbé szennyező életmódot élni.

Mindenkinek köszönjük a szavazatokat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában