Le a kalappal!

2019.09.20. 07:31

Nyaraló fehérvári mentőtisztek élesztettek újra egy férfit Mallorcán

Jól megérdemelt pihenését töltötte Mallorcán az Országos Mentőszolgálat székesfehérvári mentőtiszt házaspárja, amikor csütörtökön valaki segítségért kiabált a vízből.

Feol.hu, OMSZ

Fotó: OMSZ Facebook

Az OMSZ közösségi oldalán számolt be az esetről, mely során fehérvári bajtársaik gyors segítségének köszönhetően sikerült életet menteni. A fürdőzők egy 60 év körüli férfi testét tartották a víz tetején. A rutinos mentőtiszt pár kihúzta a beteget a partra, akinél nem tapasztaltak légzést. Azonnal megkezdték az újraélesztést, miközben többen is értesítették a mentőket. Pápai Imre és Kitti egymást váltva, hősiesen végezték a mellkasi nyomásokat a vizimentők félautomata defibrillátorának érkezéséig. A küzdelem hosszú percekig zajlott, amit a fürdőző tömeg döbbenten figyelt. Az azonnali beavatkozásnak köszönhetően végül a spanyol mentőszolgálat munkatársai stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit, miután megköszönték a magyar életmentők segítségét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában