Sárbogárd

2017.11.01. 22:08

Fórum a nemzeti konzultációról

Nemzeti konzultáció zajlik a Soros-tervről, mivel az európai uniós intézmények fel akarják gyorsítani az állandó bevándorlási mechanizmus elfogadását – hangzott el a többi között a kedd esti sárbogárdi konzultációs fórumon.

V. Varga József

Kiszelly Zoltán Varga Gábor

A Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció november végéig lezárul – mondta el Varga Gábor országgyűlési képviselő a kedd esti fórumot megelőző sajtótájékoztatón. Úgy fogalmazott: a mélyebb elemzésre való törekvés vezette, amikor politológust hívott meg a téma kifejtésével kapcsolatosan.

Fontos, hogy beszéljünk a Brüsszel és a Berlin által vizionált jövő márciusi családegyesítésekről – hangsúlyozta Kiszelly Zoltán politológus. Fontos, hogy beszéljünk az amerikai tőzsdespekuláns tervéről, a buktatókról. Hiszen érdekli az embereket, mi is zajlik körülöttük. Az információk gondolkodásra késztetnek, beszélgetésre családtagjainkkal, barátainkkal, ismerőseinkkel. Adjunk választ a nemzeti konzultáció kérdéseire, ezzel is segítve a kormány törekvéseit – tette hozzá.

Sárbogárdon és a déli térségben a napokban várható, hogy megérkeznek a kérdőívek a postaládákba – erősítette meg az országgyűlési képviselő.

Kiszelly Zoltán (b) és Varga Gábor a sárbogárdi nemzeti konzultációs fórumon Fotó: V. Varga József

Európa védelmezője, mint a múltban, most is Magyarország – szögezte le előadása kezdetén Kiszelly Zoltán.

Orbán Viktor miniszterelnök a legfontosabbnak ma a Soros-terv elleni küzdelmet nevezte. Mindazért, mert fel akarják gyorsítani Brüsszelben az állandó bevándorlási mechanizmus elfogadtatását.

Amint Kiszelly kifejtette: tudnunk kell, az újkori népvándorlás által visszafordíthatatlanul megváltozhat Európa népessége, és elveszhet a több ezer éves európai kultúra. A bevándorlással ez a folyamat még jobban felgyorsulhat.

A magyar kormány álláspontja a következő: a népességfogyást nem idegenek tömeges betelepítésével akarjuk megoldani, hanem családtámogatással. A magyar családoknak építünk lakásokat, így élénkítjük a gazdaságot. Nem akarunk azért pluszpénzt fizetni (uniós támogatást veszíteni), mert elutasítjuk a kötelező betelepítési kvótát. Nem akarunk terrorfészkeket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában