A Fehérvár Enthroners idén is megmutatta

2019.12.30. 07:30

Ne petárdázz, vigyél inkább tápot!

Tavaly indított kezdeményezését idén is folytatta a Fehérvár Enthroners: vasárnap közel másfél tonna tápot vittek a Herosz Takarodó úti menhelye számára

S. Töttő Rita

A Fehérvár Enthroners másfél tonna tápot vitt vasárnap a Herosznak Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: gaborfeherphoto

Az adományt a csapat főtámogatójának hozzájárulásán túl a játékosok, hozzátartozók, valamint idén már az újonnan alakult U15-ös csapat tagjai és szüleik gyűjtöttek össze.Papp Péter szervező, az Enthroners játékosa a Fejér Megyei Hírlapnak elmondta: az állatotthon kérésének eleget téve a felnőtt állatok takarmányozását célzó eledelek mellett főképp juniortápot, valamint macskatápot hoztak a csapat tagjai.

A Fehérvár Enthroners másfél tonna tápot vitt vasárnap a Herosznak
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Az üzenet pedig idén is ugyanaz: – Ne petárdázz, hozz tápot! Örömmel láttuk, hogy ez a kezdeményezés értő fülekre talált már tavaly is, és sokan csatlakoztak hozzá – hangsúlyozta a szervező.

– Mi idén is erre szeretnénk felfűzni a kezdeményezésünket, hiszen a szilveszteri petárdázás, tűzijátékozás miatt fokozottan fontos, hogy a felelős állattartásra figyelmeztessünk. Ilyenkor rengeteg kutyus elcsavarog, ezért jó lenne, ha a sűrűn lakott területekről kiszorulhatna a durrogtatás, és csak a bulik központi helyszínein maradna meg. Fel kell hívni azonban az állattartók figyelmét is, akiknek ebben az időszakban még több teendőjük akad, hiszen gondoskodniuk kell kedvencük biztonságáról, nyugalmáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában