Álláshirdetés

2018.03.19. 13:00

Munkát keres? Találja meg nálunk álmai állását!

Állást keres, vagy megunta régi munkahelyét? Találja meg portálunkon az Önnek valót! Összegyűjtöttük Fejér megye legfrissebb állásajánlatait.

FEOL

Ahány ház, annyi szokás: igaz ez az időgazdálkodásra is. Mindenkinél más tipp válik be Fotó: Pxhere

Fiatal vagy, és szeretnél egy szuper munkát, amit még élvezel is? Székesfehérvár környékéi, fiatal, agilis, üzleties megjelenésű 18-26 év közötti fiatalember? Talált mind? Ha megfelelsz ezeknek a jelzőknek akkor van egy jó hírünk, téged keresnek promóter pozícióra.

Minden passzolt, csak éppen a fiatalember rész nem? Ne aggódjatok csajok Hostess munkakörbeis várják a jelentkezéseket.

Van jogosítványod? Számos lehetőség nyílik kamatoztatni gépjármű vezetői tudásod. Lehetsz például Székesfehérvári pékségbe áruterítő gépkocsivezető, vagy pizzafutár.

Nemcsak személygépjárműre van jogosítványa? Válasszon buszsofőr ajánlataink, vagy kamionos lehetőségeink közül.

Móri telephellyel rendelkező szállítmányozási cég nyerges, ponyvás vontatóra, belföldi munkára gépkocsivezetőt keres.

A Kiscséripusztai (Polgárdi–Kiscséripuszta) telephelyre villanyszerelőt, karbantartót, állattenyésztési munkakörök betöltésére keresnek alkalmazottat.

Takarítói állások közül is válogathat portálunkon, teljes és rész munkaidőben is számos lehetőség akad megye szerte.

Soha színesebb nem volt még az álláslehetőségek palettája: titkárnő, mérlegképes könyvelő, erdész, cukrász, a Kálozi Aranyalma Óvoda és Bölcsőde élelmezésvezetője. Bármelyik lehetőség lehet az Öné!

Ha nem találtuk el álmai állását, böngésszen tovább IDE kattintva. Vagy látogasson el hamarosan megrendezésre kerülő Állásbörzénkre, ahol kiállítók sora várja, hogy alkalmazhassa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában